11 Eylül 2012 Salı

Ukash Kart


Ukash Kart
Şirketimiz 2010 yılından beri Ukash yetkili ve yasal satıcılığını yapmaktadır. Ukashkredi kartı ile yapılan ödemelere alternatif olan bir ödeme yöntemidir. Böylece internet üzerinden yapacağınız alış-verişlerinizde kredi kartı kullanmazsınız ve kredi kartı ile oluşabilecek sorunlara karşı kendinizi korumuş olursunuz. Ukash kartlarla birlikte alışveriş yapmanın daha güvenli ve daha keyifli olacağını aklınızdan çıkarmamanız gereken bir konu olmalı. Ukash kart satın alan bir kişinin online alışveriş yapabilmesi için yapması gereken tek şey elinde bulunan 19 haneli pin kodunu kullanmak. Cep telefonlarımıza TL yükler gibi ödeme yapabiliyorsunuz. Bu kartlara benzetebileceğimiz Ukash kartları sayesinde kredi kartsız alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.
Aynı zamanda kredi kartlarındaki komisyon ve faiz oranları da Ukash kartlara yansıtılmaz. Avrupa da oldukça büyük bir kitleye hizmet vermekte olan Ukashmüşterilere keyifli bir alışveriş yapma olanağı sağlamaktadır. Ukash kart sayesinde binlerce alışveriş sitesinde, alışveriş imkânı sağlaması, hiçbir risk taşımamasıUkash ön ödemeli kart sistemini vazgeçilmez hale getirmektedir.Bonus Ukash sitesinde hemen bir Ukash kart sahibi de olabilirsiniz. Bu kartlar alışverişinizin en güzel yanı olacak. Güvenilirliği ile ün sahibi olan bu kart, 19 haneli bir kod numarası ile çalışmaktadır.
Dijital ve tek kullanımlık olan kart numaranız size özel üretilmektedir. Hemen birukash kart sahibi olmak isterseniz sizlere güvenirliği üst düzeyde olan bir site tavsiye edebilirim. Geniş bilgi ve Ukash kart sahibi olmak içinhttp://www.bonusukash.com adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.